Jag älskar er †

Vet verkligen inte hur jag ska börja .. Ni är verkligen dom som ger mig lust att gå till skolan. Utan er är jag ingenting. Ni gör mig alltid så glad och ni är så underbara vänner. Ni är värda guld tjejer. Blir så himla glad när jag är med er. Fan att allting ska ta slut. Åh jag vill inte. Jag behöver er. Sure man skaffar andra vänner men jag vill inte det. Jag kommer sakna oss så mycket. Jag vill gå flera år till. Jag vill inte växa upp. Fatta att vi aldrig mer kommer sitta ihop i skolan. Vet inte hur det ska gå. På så kort tid betyder ni allt för mig. Vi måste hålla kontakten älsklingar. Ni får aldrig glömma för en sekund hur mycket ni är värda och ni har verkligen allt. Jag älskar er över hela mitt hjärta. Kärlek till er mina fina <3

But I can’t stop staring at your face †

Godmorgon sötisar! Som julia sa så blev det lite ändrat igår. Jag kom hem vid 3 och vaknade vid 12. Vet itne om jag ska hjälpa Julia att flytta idag,annars ska jag bara vara hemma och ta det lugnt.Alltsåå plugga! Har inet så mycket mer att säga,ska försöka fixa nya bilder senare idag om jag orkar.Vi hörs ikväll!

red †


cowboys †

Hej bloggen. I fredags var vi hos min fina linnea och såg på filmer och hade jätte mysigt eftersom hon har fyllt år!
På lördagen var vi också där och senare mot kvällen åkte vi in till stan lite. Blev inte direkt som planerat men var hemma vid 2 kanske och idag ska vi ju flytta så kommer inte kunna blogga. Vi håller på redan nu och kommer nog göra det hela dagen. Mitt batteri på mobilen kommer också ta slut och jag hittar inte min laddare. Wiho vad bra det går. Ha en jätte bra söndag. Puss

It's okay not to be okay. †

Hej!Hann inte blogga något igår men vid 7 igår täffade jag min fina.Han kom hit ett tag.När han gick så skulle jag läsa min bok eftersom det ska vara klar om några veckor men jag glömde den i skolan såå jag sov istället heheeeHe.Iallafall jag vaknade för någon timme sen och ska snart börja fixa mig lite.Bloggar snart igen. puss

Hår tips †

1. Torka håret på rätt sätt
Är du en av de som rufsar håret med handdukten för att få det torrt? Plocka fram kammen och kamma igenom håret mot handduken istället, det sliter mindre.

2. Tandborstknepet
Jobbiga och uppstickande småhårsstrån får du bukt med genom att spraya lite hårspray på en tandborste. Bosta försiktigt ner småhåren med den fuktiga tandborsten. Tada!

3. Snabbt volymfix
Vatten lyfter hårrötterna, så fukta dina fingrar och gnugga in i hårbotten för en snabb volymfix.

4. Hållbar partyfrisyr
Din partyfrisyr håller allra bäst om du gör den på halvsmutsigt hår. Satsa på att tvätta håret dagen innan istället för samma dag.

5. Maximera inpackningen
Din inpackning kommer att göra dubbel nytta om den får verka i ditt hår under en varm handduk.

6. Skydda ditt hår
Var noga med att skydda håret från påfrestande faktorer som sol och varma stylingverktyg. Investera i en solskyddsspray för håret och ha som regel att alltid grunda med en värmeskyddande produkt innan fön och plattång åker fram.

7. Rätt kost - starkt hår
Ett torrt, glaslöst och slitet hårsvall vittnar om en slarvig kosthållning och för lite sömn – så vill du ha blankt och starkt hår är häsosamma vanor A och O. Intaget av folsyra och B-vitamin har stor betydelse för hårets kvalitét. Kisel, som du hittar ibland annat sallad, jordgubbar och solrosfrön,hjälper kroppen att producera nytt och friskt hår.


Flaska o bas †

Tja på er! Idag har det varit en riktigt bra dag förutom att jag fortfarande är sjuk så imorgon bir det tyvärr ingen skola eftersom vi också ska springa massor. Jag har packat massa av mina kläder nu och det är sinnes vad kläder jag hade. 4 kartonger som jag inte ens använder. Fy. Och andra saker som är flera år gammla haha! Nu ska jag fortsätta städa bloggar kanske lite senare eller imorgon,puss! :)
Ganska gangster
Marcus Price & Carli – Flaska & bas
Marcus Price – Stora trumman

Real talk, real life, good love, goodnight †

hejhej! Skolan var riktigt seg,slutade vid 3 och då gick jag hem och åt,fixa lite OCHSÅVIDARE.Runt 5 tog jag spårvagnen till Tobbe och kom hem vid 8.Borde plugga meeen jag orkar inte ikväll,Så istället ska jag sova

du är fin som du är †






Åååååååååååh tötis <3333
Det här är Julia en vanlig dag i skolan.Hon gillar att vara med på våran blogg så det här inlägget är bara för dig!
Hihi puss

Rihanna inspo †


Jessica alba †


Sometimes i get a good feeling†

Klänningen är från jc ruvejda!
Hej gullisar! Förlåt att jag inte har bloggat men mitt internet har inte funkat och jag kan inte mobilblogga tyvärr!
Men dom här dagarna har jag varit med mina fina vänner på stan osv. Nu börjar jag bli sjuk så den här dagen har varit riktigt seg .. Men jag ska vila upp mig så jag blir frisk till helgen för då ska vi fira min fina vän Linnea och på lördag blir det fest! Åh vad jag längtar till helgen nu.Ska shoppa på fredag med,wiihoo. Och på söndag flyttar vi ner en våning till en mycket finare lägenhet som nästan ser lika dan ut haha. Nu ska jag sätta på en film. Godnatt:)
Världens bästa vänner <3

Hej! Skolan idag var heeelt oKokOk,hade ingen idrott sista lektionen,istället gick jag,Julia och Madde på en intervju ;);););)Nej men efter skolan åkte jag,Evelyn,Julia och Emelie ner till stan.Tog spårvagen hem vid 5 och träffade Tobbe,Filip och Ludde en snabbis.Nu har jag fixat lite och ska snart lägga mig framför tv! Puss


/Ida

easy for a good girl to go bad †

Godkväll.Idag har jag varit hemma hela dagen,alltså så har jag itne varit i skolan.Hade vääädligt ont i min mage.Men ialllafall drog mig upp i sängen och började städa lite,senare kom Tobbe hit och åkte hem för någon timme sen.Men nu ska jag stänga av datan och försöka sova. Vi hörs imorgon! Puss

Miranda kerr †

Världens.Snyggaste.Förebild. /julia

Hela världen vet att hans sista chans är bränd †

Hejhejhej.Kom hem för någon timme sen från en riktigt bra kväll.Nu kom mamma hem med lite mat åt mig som jag ska äta och sen sova.Har inte bloggat på snart en vecka eftersom jag knappt har suttit något vid datan. och mitt internet i mobilen funkar inte så jag har inte kunnat slänga in ett mobilinlägg heller.Men nu i veckan ska jag försöka blogga mer. Puss

Who you are †

Hej sötisar! Vi har verkligen varit jätte dåliga på att blogga men vi har inte haft tid bara. I fredags var vi ju och såg breaking dawn och det va den bästa film jag sett i hela mitt liv! Kan inte ens vänta tills nästa kommer ut. Igår träffade vi lite vänner och sen åkte vi hem till Madde och såg på film o hade jätte mysigt,gud vad jag älskar er. Idag ska jag bara va hemma och inte göra någonting. Bloggar under kvällen,puss!:)

SVAR †

Fick en fråga av nån som jag har undrat vem det är i typ åratal nu... Eftersom vi har fått frågar av samma ip adress och jag vill verkligen verkligen veta vem du är. VEM ÄR DU. Tröjan är iallafall min systers och den är köpt på d och company!:)

Står inte ut,står inte ut †



crossroads †

Pic;bildlektion i skolan
Alltså jag hatar verkligen när folk ska klaga på vad man lyssnar på för musik. Om man lyssnar på tillexempel selena gomez så säger alla typ att man är töntig. Men sen om tillexempel rihanna hade gjort låten ja då var det helt okej! Struntar fullständigt i vem som skrivit musiken sålänge den är bra,så därför ska ni få lite gammla hederliga godingar,jusrÄGDFI.
Selena Gomez & The Scene – Love You Like A Love Song
Selena Gomez & The Scene – We Own The Night - Featuring Pixie Lott
Selena Gomez & The Scene – A Year Without Rain
Demi Lovato – Brand New Day
Demi Lovato – You're My Favorite Song
Haha jag äger

Hope it gives you hell †


Love you like a love song †

Hej! Har inte bloggat på länge men jag har inte haft tid. Igår var jag hemma hos en kompis ett tag. Och idag ska jag bara vara hemma och plugga o senare åka till mamma. Imorgon blir det bio med mina fina tjejer. Gud vad jag längtar! Puss:)

frågor †

UTSEENDE
Jag är kortare än 150 cm. – NEEE
Ibland tycker jag att jag är ful - Ja
Jag blir lätt brun.- Ganska
Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.-Ja
Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg. – Yeeees
Jag har en/flera tatuering(-ar) - Inte ään!!
Jag har haft/har tandställning. – Nej
Jag har glasögon/linser. – Nej
Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis. – Kanske
En helt okänd person har sagt att jag är snygg. – Ja
Jag har mer än två piercingar. – Inte längre
Jag har piercingar på andra ställen än i öronen. - JAg hade ja
Jag har fräknar. - Lite

SKAMLIGHETER
Jag har sagt ”lol” i en riktig konversation – Hehe tror jag inte

Jag har pissat på mej av skratt. - hahah ja

Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat. – Haha ja
Jag har gråtit av skratt.- Jaaa

Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan. - Ne

Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats. – Vet inte
HÄLSA
Jag föddes med en sjukdom. – Nej
Jag har fått stygn på ett öppet sår. – Nej
Jag har brutit ett ben i kroppen – Nej
Mina tonciller har tagits bort. – Nej
Jag har suttit hos läkaren med en vän. - yees
Mina visdomständer har tagits bort. – Nae det tror jag inte
Jag har genomgått en allvarlig operation. – Noooo
Jag har haft vattkoppor.- Ja
Jag har haft/har astma.- No

ERFARENHETER
Jag har tappat bort mig i min hemstad. - Haha ja
Jag har sett en fallande stjärna. – Ja
Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna. – Yes
Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas. – Haha neej
Jag har tryckt på alla knappar i en hiss. – Ja :pP
Jag har sparkat en kille mellan benen.- haha jag vet faktiskt inte
Jag har varit i ett casino.- No
Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.- Nej, men nångång
Jag har lekt sanning eller konsekvens.- JA
Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme. – Ne

Jag har åkt skidor. – HAha nej....

Jag har fångat en snöflinga på min tunga.- Ja
Jag har suttit på ett tak på natten. – Nej det tror jag itne
Jag har åkt taxi. – Ja
Jag har ätit sushi. - Nononono

DÖDEN
Jag är rädd för att dö.- Ja
Jag har sett någon dö.-  ja
Någon nära till mig har försökt begå självmord. – Ja
Någon nära till mig har begått självmord. – ja

RANDOM
Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang. – Haha nej
Jag har lätt för att öppna mig för nya människor. –  Är blyg i början men seen så
Jag dödar inte insekter.- Jo fast bara dom äckliga
Jag svär ofta.- Rätt så
Jag sjunger i duschen.- Ja haha
Jag är en morgonperson. – Nooo
Jag är en sportfanatiker- Nej
Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.- Haha
Jag är bra på att baka.- Ganska,eller lite
Jag skrattar åt mina egna skämt. – Hahah ja
Jag äter snabbmat varje vecka. – Ja :(
Jag är bra på matematik. - Suger
Jag tror på spöken - JA!!!!
Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet. - Nej
Jag är väldigt kittlig. – Det berorpå vart
Jag älskar mörk choklad. - blä
Jag biter på mina naglar. –  har precis slutat.
Jag är bra på att minnas ansikten. – Ganska
Jag är bra på att minnas namn. – Ja,
Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv. – Neepp
Mina svar är ärliga. – Yes

Sex
Dejtat en av dina bästa kompisar? – Nej
Blivit arresterad? – Nej
Blivit kär vid första ögonkastet? – Vet itne riktigt
Fått ditt hjärta krossat? - Ja
Sagt att du älskar någon utan att mena det? – Nej
Busringt till nån?- Haha ganska ofta
Har inga nya bilder så därför får ni inget vanligt inlägg kväll.Ska försöka få Julia att slänga in ettt inlägg innan hon sover!!!! Vi hörs imorgon. Puss

You try to be proud of who you are †




Vi har lovat er mer bilder,och nu funkar min kamera så ni kommer få massa bilder framöver :pP !!!

For a second you were here †


söta vänner jag har!

Godkväll!Kom hem från Julia vid 6 som ni vet,och sen dess har jag legat i sängen och valt ut kläder tills imorgon hehee.Och nu ligger jag och skriver "Tack" till alla söta grattis-inlägg.Ser på tv gör jag också!Imorgon börjar vi vid 9.20 men nej jag får ingen sovmorgon :( Hoppas ni har haft en bra dag! puss

Fools in love †


Hej! Skolan gick ganska fort. Avslutade med ett hårt idrottspass. Var egentligen ganska skönt att köra så hårt.
Efter följde Ida med mig hem. Hon fyller år idag min pingla! Eftersom mitt internet hade slutat funka så satte vi på musik och jag vet inte vad.Hoppade runt. Det va också skönt haha. Nu har hon gått hem och jag ska plugga gärnet hihi. Pussar

In one night †



OUTFIT †



Vill bara påpeka att jag fyller år imorgon hejdo :P / Ida


Ett riktigt jävla as †

Heeej gullisar! Som Ida skrev var det en riktigt seg dag och nu har jag färgat klart mitt hår! Har inte så mycket att säga direkt haha. Gillar livet just nu,puss.

Och om han inte fattar, Börja om igen †

Hejhej! HAr precis ätit och ska snart jobba med engelskan.Dagen har varit riktigt seg,slutade ungefär halv 4 och åkte ner till stan en snabbis med Julia,hon köpte en hårfärg.Tror att det kommer bli riktigt grymt!Vi hörs senare.Puss

En bild från dagen.Tagen från Linneas blogg!

Music †

Jose Gonzalez – Crosses
Justin Bieber – Christmas Eve
Sum 41 – Reason To Believe
Kelly Clarkson – Mr. Know It All
Britney Spears – Criminal
Hot Chelle Rae – Tonight Tonight
DMX – Get It On the Floor
Missy Elliott – Gossip Folks [Featuring Ludacris]
Eve – Tambourine - Radio Edit

Outfit †


Tyst †

Nu måste vi göra klart en sak . Ni vet vilka som skriver inläggen om ni kollar brevid kommentarerna så ser ni om det står Julia eller Ida. Står det Annat betyder det att båda har gjort inläggen. Om det står något annat ja då är det så!!!!!

Be my christmas eve †

Hej på er! Den här helgen har verligen inte varit kul. Känns som nästa helg också kommer bli tråkig. Jag längtar till nyår. Iallafall,i fredags var vi bara hemma och såg på film. Igår åkte vi ut till åby och hamnade på en busshållplats i 2 timmar i skinnjackor och linnen. Soft. Ida och Linnea sov hos mig och vi somnade nästan direkt när vi kom hem. Idag åkte dom hem ganska skapligt och pappa o jag var och handlade lite. Han köpte nytt ljud och bas till mig som jag verkligen behöver. Tack för det,du äger. Grattis på farsdag. Älskar dig! .Så har jag städat mitt rum i flera timmar med,gööött. Nu ska vi bara va hemma och äta massa god mat och se på film. Pussar.

††††††††††††††

Hej.Vår uppdatering suger som vanligt.Men det får ni leva med.Den här helgen har varit sämst.Iallafall jag ska snart in i duschen och fixa sen lite saker sen ska jag gå till kyrkogården.Ikväll ska jag bara vara hemma och imorgon är det skola igen! Jag har ingen bra kamera som jag kan fota med så ni får hoppas att Julia fixar nya bilder nu.Men jag ska försöka fixa min kamera så snart som möjligt.Puss

fars dag †



Grattis på fars dag min ängel.Jag älskar dig ♥

What the fuck is wrong with the people †

Såhär kommer mitt hår se ut om ett litet tag!
Bloggar om kvällen imorgon. Den har varit speciell och jävligt kall iallafall. Puss.

Baby let’s party all night long , Let’s make it last forever †

Hej! Vi har kommit hem från gymnasiemässan nu,jätte svårt att välja.Nu lyssnar vi på musssik.Igår var vi bara hemma och såg på film. Men ikväll ska vi ha kul!!!!!!!!!!!!!!!!Damp ujhrr

En sekund blir tusen år †

Ida vet inte att jag gör det här inlägget för hon dansar framför mig nu. Tur de.She will kill me

Bieber fever †

Världens bästa kille i hela världen. Finns ingen som han. Alla haters kan ta sig för justin bieber
får mer tjejer än vad ni någonsin kan drömma om . Kärlek<33333 /julia

today my life begins †

Hej! Ligger i sängen som vanligt hiho.Ser på simpsons och äter gurka.Mmmmm.Som Julia skrev så åkte vi ner till stan efter skolan! Och hela dagen har varit jätte bra!Fick godkänt på mitt matteprov,grymt för att vara jag.Imorgon så är det äntligen fredag!!!!fyfan vad underbart!Vi hörs imorgon.Puss




Drummer boy †

Hej bloggen! Den här dagen har gått ganska fort. Och hela veckan har faktiskt gått fort. Imorgon är det liksom fredag,Soft. Efter skolan åkte jag ner till stan med mina fina vänner som fick med sig lite snygga saker från bikok. Halva priset hela dagen! Nu är jag hemma och ska bara duscha lite sen krypa ner i min underbara säng. Pussar.


I wanna party,and live my life †

Hej bloggen! Ursäkta för den sjukt dåliga uppdateringen från min sida men jag hatar att blogga utan bra bilder! Ni får fakiskt leva med det till helgen ungefär för då ska jag fixa kameran! Att börja skolan har varit sjukt segt. Men vi har ju inte direkt något val så det är bara att ta sig upp och gå. Nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik. Såg på film med papi förut. Wrong turn 4. Om jag inte är i skolan imorgon så är jag uppäten av kanibalerna för den där filmen va sjuk! Imorgon ska vi ner till stan en sväng. I helgen vill jag verkligen göra något jätte kul,så vi får hoppas att något dyker upp så ska jag leva som aldrig förr haha! Puss! :)
Lyssna på i'll do you like a truck låten så kommer ni också vilja ha väldigt kul i helgen:)))))))))) Och im in the house ..

love, the wise men followed the star, The way I follow my heart †

Hej! Gick hem vid lunch idag.Sov och vakna för någon timme sen.Nu har jag ätit och ska bara vara hemma resten av kvällen. vi fick våra omdömen igår och jag måste verkligen ta tag i skolan nu! Har ingenting att skriva.Vi hörs senare eller imorgon.Puss


Tja emo :pp

But I can’t stop staring at your face

ta mig till kärlek, ta mig till dans †

Hejhej! Vår uppdatering suger verkligen,men skolan tar över våra liv.Idag slutade vi vid halv 2,föjde med Julia hem och gjorde lite allt möjligt. Nu sitter hon och ser på film med Oskar eller Adam,minns inte vad han hette.Haha och jag sitter i hennes rum!SKa snart hem och ätaa.Puss

HAHA söt

Beamer,benz or bentley †

Det här hade jag på mig idag. Typ trash.
Tröja/monki,min systers lo. jeans/bikbok Tygpåse/tshirt store

Hejhej! Idag slutade vi halv 4.Och är helt slut.Så nu ligger jag framför tv och bara tar det lugnt!Ligger också och tittar på maskerad kläder,för vi ska på en maskerad fest i december så jag ska beställa hem en FBI-agent dräkt heeheh.Men nu ska jag leta fram en NO bok.Puss

låt honom veta att inget är som förr †

Gomorgon! Har precis fiixat mig och ätit frukost.nu sitter jag och väntar på min skjuts hehe. Är så himla jävla trött så att jag mår dåligt.sitter på govlet vid min säng för om jag Lägger mig i sängen så kkommer jag inte komma upp.och jag vet inte varför jag valde golvet när jag har en stol :ppP okej jag tråkar ut er.men efter skolan följer jag med julia hem till henne och sneare kanske vi träffar några.hejdå

I'm afraid to forget your voice †

Hejhej! Vakna vid 12 idag,då gick jag och sola direkt.Har precis duschat och väntar nu på mat!Idag ska jag bara vara hemma.Ångest att skolan börjar imorgon,efter 3 veckors sovmorgon så måste jag gå upp klockan 6 igen.Men nu ska jag äta.HEhe puss


Another night.. Another dream wasted on you †

Goodkväll foks! Jag ligger i min säng och äter chips och choklad. Jag borde vara så himla fet just nu men nae. Och så lyssnar jag på min tagglista och kollar på partypic's på we heart it. Dock vet jag inte vad jag taggar till. Nästa helg kanske. Hoppas den helgen bjuder på något awsmmm. Idag har jag bara varit hemma sen i kyrkan med Ida. Kan ju ge er lite grym musik medans ni ändå läser! Hoppas ni har spotify.

Chriz – Lighters Up (feat. Joey Moe & Jinks) - Radio Edit
Elena – Midnight Sun (Radio Edit)
Laurent Wery – Hey Hey Hey (Pop Another Bottle) Feat. Swiftkid & Dev - Video Edit
Taio Cruz – Hangover
John Dahlbäck – One Last Ride - Radio Edit
Afrojack & Steve Aoki – No Beef (feat. Miss Palmer) - Radio Edit

för en minut sen var du min †

Godmorgon! Julia ligger fortfarande och sover och jag vakna för kanske en halv timme sen.Vi kom hem runt halv 2 inatt från en riktigt mysig kväll hemma hos madde med Linnea och Julia! Idag vid 6 ska vi på en minnesgrejj i kyrkan.Efter det får vi se vad som händer!

Fika †

Som ni nog förstår kom vi nyss hem från stan! Vi tog en fika och handlade lite. Nu ska vi hem till madde och bara mysa. Hoppas ni får en bra fredag,puss! :)

Young , wild & free †

Iiiiiih kolla vad jag fick med mig hem idag! Dom har kommit in på bikbok och jag blev helt kär eftersom jag har velat ha dom jätte länge nu! Dom i svart fanns bara i storlek 40 så det fick bli ett par röda 38or istället och det går lika bra det! Kände verkligen att jag var tvungen att ha dom så tack min älskade pappa du är bäst ! <3/julia

Need †

Så himla kär i dom här skorna. Helt perfekta både till fest och vardag. / julia

Vems lilla hjärta flyger †

Första bilden på örhänget är egengjort för några minuter sen.Behövde ett sånt loooooo. Och det andra halsbandet med stenen kommer från bikbok! / Julia

Come close †

Godmorgon! Igår åkte vi ner till svärtinge efter en massa krångel och sov hos filip. Kom hem vid 8 imorse och sen dess har jag sovit och ätit frukost osvosvosv. Idag ska jag bara va hemma och mysa och imorgon lär vi nog hitta på något kul med våra kära vänner! Bloggar mera sen,Puss :)


gästbloggarna filip och tobbe tieewp

HEj vi suger.Vi sitter här med världens bästa ida och så är julia här! Snart ska vi gå in i mitt tum (alltså filip daah) bara jag och tobbe dåråh :P ni får faktiskt inte veta vad vi ska göra där.Mm så äreh. Looo breee daaaahh lääääään!
Nu ska vi lana lol,haha lol alltså!!!!! Men hare så bra alla Ida och julias 40000 bloggLÄSARE- Pussss hare bäst flodhäst(ar)hihi

And you tell her that the only way her heart will mend is when she learns to love again †




But you just met somebody new †


Tjaaaaa!!!Kom hemför någon timme sen.Julia kom hit och då måla vi dit skägg och klädde ut oss som killar,tog spårvagnen till eneby där vi mötte upp Lajla och Karro som var nästan lika snygga som oss men bara nästan!!!Vi började på våran musikvideo som kommer bli rätt så grym hehehe.Skulle ha träffat våra vänner efter det men det blev ändrat så jag sover hemma i min egna säng inatt jusstteee Julia inte din soffa!!!!!!!Mmmm imorgon träffar jag julia hehehea japp så äre. Färgade ju håret förut,och det blev bara lite mörkare som jag ville!Hejdo

hårfärg †

Hej!Kom precis hem från affären med mamma!Fick med mig lite behövaaande saker hehe.Nu ska jag fixa lite och snart färga mitt hår.Uppdaterar senare vad det blev för färg för har ingen aning om hur det kommer bli.Puss

DET HÄR SUGER!!!!!! Hur fan ska jag leva med det här i... 2 år?!
Jag dör,långsamt. Vill bara slita ut den. ser ut som en häst. Nu ska jag gå och göra mig soppa och leva mitt liv som ett emo. Va kul det låter!!!!! Puss

tjatjatjatjatjatja

Tjaaa.just nu sitter jag i väntrummet hos tandläkarn och ska sitta här i någon timme.julia är inne hos tandläkarn nu och ska få tandställning.seeeen ska jag åka hem och sova men vi hörs när jag har kommit hem istället.puss

RSS 2.0